2024. augusztus 30., péntek

DeeZee

Tisztelt DeeZee! 
Vásároltam egy papucsot és 1x volt a lábamon ami elvágta a lábamat, mire hazaértem dőlt a vér belőle. Azóta nem is tudom használni. A seb szépen gyógyul de ez hordhatatlan. Mind a 2 lábam ilyen, csatolok képet és a bal lábam egyik ujjam. Van e lehetőség a vissza küldésre annak ellenére, hogy 1x volt rajtam.

Tisztelettel Wágner Éva
Kedves Éva, 
köszönjük üzenetét és őszinte elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. Szeretnénk Önt megkérni, hogy legyen szíves fotót küldeni az adott termékről. Megértését és válaszát előre köszönjük.  
További szép napot kívánunk! Üdvözlettel, a DeeZee.hu csapata 

Elküldtem a képet
Tisztelt Vásárlónk! 
Köszönjük üzenetét. Elnézést kérünk a kellemetlenségért. Reklamációját továbbítottuk a reklamációs osztályra. Amint a vezetőség elbírálta a panaszát, e-mailben tájékoztatjuk Önt a fejleményekről és a további teendőkről. Amíg nem tájékoztatjuk Önt, kérjük, a terméket ne küldje vissza. Köszönjük megértését. 
További szép napot kívánunk! Üdvözlettel, a DeeZee.hu csapata

Jött a határozat
 
Tisztelt Judit, köszönjük türelmét. Sajnáljuk, hogy kellemetlensége támadt a cipő használata során. A használt cipők visszaküldésére nincs lehetőség, mivel a termék így már nem felel meg az új állapot követelményeinek. Továbbá, sajnálatos módon a nem megfelelő méret nem minősül reklamációs oknak, ezért nem tudjuk elfogadni a panaszát. Köszönjük megértését. További szép napot kívánunk! Üdvözlettel, a DeeZee.hu csapata 

Tisztelt DeeZee! 
 A papucs méretével semmi gondom a pántok olyan élesek, hogy az vágta el a lábamat. Semmi gond elviszem a KERMIbe ott majd adnak szakvéleményt. Nekem nem a pénzre van szükségem hanem egy árúra ami olcsósága miatt rossz minőségű anyagból lett megcsinálva. Az ujjamat végig húzom a szélén és szinte vág olyan éles. Mivel úgy sem tudom használni ezért kérek majd szakszerű véleményt. Remélem a szakvéleményt elfogadják és orvosolják a problémát 
Üdv Éva

Tisztelt Judit, köszönjük üzenetét. Kollégáink még egyszer ellenőrizték ezt a cipőmodellt, és kiderült, hogy hibásan érkezett a gyártótól. Ezért a reklamációt elfogadtuk és visszatérítettük a pénzösszeget. A terméket kérjük ne küldje vissza. Köszönjük megértését és elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. 
További szép napot kívánunk! Üdvözlettel, a DeeZee.hu csapata


2024. augusztus 9., péntek

a mosógép :(

Sajnos nálam is elromlik valami ill. a mosógépem folyik csak tudnám mitől. Még szerdán felhívtam a márkaszervízt felvették az adataimat és mondták majd a szerelő jelentkezik. Eddig nem jelentkezett. Megpróbáltam egy másikat ott is felvették az adataim és péntek 13 után várható. Felhívott a hapsi, hogy nem tud jönni pénteken és hétfőn is csak akkor ha már megkapta a cím listát akkor feltud hívni és megmondani mikor jönne. Köszi nem kérem. 
Ma végre találtam egy szerelőt aki szombaton és vasárnap is dolgozik. A többi vagy nem dolgozik vagy épp szabadságon van vagy jövő hétre van időpont. Most nem írnám le, hogy ki mit mondott meg hogyan is állt hozzá a dolgokhoz de azt látom, hogy nem akarnak dolgozni az emberek. Szerda óta 16 emberrel beszéltem abból 1 aki dolgozni akar és amikor bejelentkeztem és mondta, hogy holnap jön akkor rákérdeztem, hogy biztos, hogy holnap mert szombat van, igen biztos mivel én szombat vasárnap is dolgozom. Holnap 2 után valamikor :)




2024. május 30., csütörtök

A konyhapult...

Sajnos nem mindig úgy történik minden ahogy én elképzelem. A konyhapultot szerettem volna géppel lecsiszolni amihez meg is vettem a tárcsát amihez tépőzáras csiszoló papír van és úgy gondoltam ráteszem a fúrógépre de sajnos nem működőt igy megint csak kézzel kellett lecsiszolnom. Egy ilyen csiszológép sokba kerül és ha nem is minden évben csiszolom le akkor sem éri meg megvenni. 
Azt nem tudom mi folyt rá de nagyon beleitta magát a fába de az utóbbi időben bármi rácsöppent otthagyta a helyét hiába töröltem le.









Minden kenést megvártam, hogy beszívódjon és vissza is töröltem a felesleget, akkor jó ha már nem ragad.




2024. április 10., szerda

2024 tavasz...

Sziasztok! 
Azt írtam, hogy szeretnék többet itt lenni de nem tudok újat mutatni csak ismételni évek óta. 
Amikor ide költöztem sok mindent kellett csinálnom és ezeket meg is osztottam veletek sőt évről évre ismételtem de ennek nem látom értelmét. 
Ugyan úgy meg csináltam a terasz ahogy szoktam tavaszra, ugyan úgy ültettem muskátlit de ezeket jó párszor leírtam. 
Ha lesz újdonság akkor fogok írni de nem változik semmi.















 


2024. február 29., csütörtök

Megvan támasztva...

Sajnos meg kellett támasztani a teraszom előtti fát mert nagyon megdőlt. Amikor ide költöztem azt mondta a "kertész" aki nem kertész, hogy megvette hozzá az anyagot ez 11évvel ezelőtt volt. Most új kertész van egy egész csapat és  3. napja dolgoznak és már hozták is a támasztott. Ha ez 11évvel ezelőtt megtörtént volna akkor nem dőlt volna ennyire meg és nem kellett volna ágakat levágni a súly miatt. A talpát kisebbre cserélik mert ez kicsit nagy. 



2024. február 8., csütörtök

mindig történik valami...

Utálom amikor valami elromlik és az utánjárás is lutri ki milyen árat fog küldeni. Kb. 8 árnyékolosnak küldtem levelet abból 3 válaszolt kettő küldött árajánlatot

A javítást el tudjuk végezni, amennyiben minden szükséges alkatrész megtalálható a helyszínen (azt írta levelében, hogy bowdent már vásárolt). Szolgáltatási díjaink a következő 
Kiszállási díj: 10.000Ft 
Munkadíj: 17.000Ft/2fő/h
összesen 27 000ft ha 1 óra alatt végeznek 

Napellenző javítás: Kis javítás végállás állítás, dőlés szög állítás 8 250 Ft
Kiszállási díj  15 000,00 Ft
összesen 23 250,00 Ft

LaSiesta1 gondnok aki nagyon kedves ember (Zsolti)
5000ft kért én 6 adtam.

A teraszomon van napellenző amit már láttatok és ebben a szélben kiszakadt 2 bowden amit Zsolti vissza is tett. 1órát volt itt kb.
Ez a kettő bowden adta meg magát




2024. január 13., szombat

kismadarak a kertbe...

Mielőtt reggeliznék gondoskodom a madarakról és a mókusról, kedvencem a vörösbegy és az őszapó


2024. január 12., péntek

2024 ami csak jobb lehet...

Boldog új évet mindenkinek! 

Megint eltelt egy év, túlvagyunk az ünnepeken, remélem a 2024 már jobb év lesz. 
Nálam nem változott semmi ugyan úgy teltek az ünnepek mint minden évben. Nem fogadtam meg semmit és nem kezdek új életet. Várom a tavaszt mert a telet nem szeretem, ilyenkor bezárva érzem magam annak ellenére, hogy mindennap elmegyek valahova. Hiányzik a kerti teszek, veszek :)  Nincsennek terveim az mindig menetközben alakul. Szeretnék többet írni mert nagyon elmaradtam de mindig közbejön valami aztán elfelejtődik.


2023. december 13., szerda

Mammut 1-2 közötti terület...

Tudom, hogy az autósok nem örülnek neki de ráfért egy kis kozmetikázás a 2 mammut közötti utcára. Az a káosz ami ott volt és harc a parkolóért most megszűnt így kénytelenek az autósok lemenni a garázsba végül is azért készült, hogy ott parkoljanak. 
Viszont arra kíváncsi leszek kifogja ezt rendben tartani mert biztos, hogy tele lesz szeméttel és cigaretta csikkel ugyan is nem láttam szemetest sehol eddig. 
A kertet folytatták a piac oldalán is tehát nincs dupla parkolás és ami van az fizetős. 
A piacra is ráférne a felújítás ugyan is a főbejárat alávan dúcolva mert lefog szakadni ( elfelejtettem képet csinálni róla de pótlom)